BOMAG este lider pe piata mondiala in domeniul tehnologiilor de compactare, fiind cel mai important producator de masini si utilaje pentru compactarea pamanturilor, materialelor granulare, imbracamintilor de mixturi asfaltice precum si a deseurilor din depozitele ecologice.
Tehnologiile de varf, patentate BOMAG, sunt inglobate in masinile si utilajele produse si permit masurarea si variatia automata a parametrilor importanti (marimea amplitudinii si frecventei de compactare, modificarea fortei perturbatoare in functie de necesitati) ai procesului, documentarea si transmiterea datelor relevante ale procesului de compactare. Sistemele VARIO-CONTROL si ASPHALT MANAGER 2 sunt exemple relevante pentru suprematia incontestabila a utilajelor de compactare produse de BOMAG.
Repartizatoarele de asfalt, frezele rutiere, stabilizatoarele/reciclatoarele precum si o gama larga de maiuri si placi compactoare vin sa completeze portofoliul BOMAG GmbH.

Genco'93 este dealer autorizat BOMAG în România şi comercializează toată gama de utilaje şi echipamente din portofoliul de BOMAG

Cele mai uzuale utilaje şi echipamente BOMAG vândute în România de Genco'93

CERERE OFERTA UTLIAJ