Utilaje si echipamente pentru beton

LIEBHERR MISCHTECHNIK

Calitate de varf pentru produse specifice producerii, reciclarii si transportul betonului, cu extensii in industria prefabricatelor.
Furnizor complet de tehnologie, asigura acoperirea oricarei cerinte legate de productivitate, eficienta economica si protectia mediului…

putzmeister

Companie specializata in producerea si comercializarea utilajelor si echipamentelor pentru pomparea, transportul si punerea in opera a materialelor de constructii (beton, mortar, sapa) si aplicatii in diverse ramuri industriale.

DYNAJET

Dynajet produce pompe de curatare de inalta presiune si o gama de accesorii pentru aplicatii multiple…

TERASAMENT SI ASFALT

BOMAG

Este lider pe piata mondiala in domeniul tehnologiilor de compactare, fiind cel mai important producator de masini si utilaje pentru compactarea pamanturilor, materialelor granulare, imbracamintilor de mixturi asfaltice precum si a deseurilor din depozitele ecologice.

GEHL

Un singur utilaj si un set de echipamente, pot realiza operatii care, in mod normal necesita un sistem intreg de masini.

cilindrii compactori

EPIROC

Epiroc produce si comercializeaza echipamente pentru demolare si reciclare din domeniul constructiilor civile si industriale.
Epiroc inglobeaza o gama diversificata de echipamente care pot fi atasate excavatoarelor sau buldoexcavatoarelor pentru aplicatii precum…

cilindrii compactori

Deseuri ecologice

BOMAG

Tehnologie de compactare pentru cele mai dificile locații.

Baza rentabilității depozitului de deșeuri este utilizarea optimă a capacității, ceea ce înseamnă cea mai bună compactare posibilă a tuturor deșeurilor. Compactoarele de gunoi BOMAG îndeplinesc această cerință deoarece au fost proiectate special pentru a funcționa în condițiile extreme întâlnite pe depozitele de gunoi.

cilindrii compactori