Participarea Genco’93 la CoBuild,targul expozitional dedicat utilajelor si tehnologiilor pentru constructii

A devenit deja o traditie pentru GENCO’93 de a participa la targurile specifice utilajelor de constructii si noi tehnologii din acest domeniu.

CoBuild este principalul eveniment anual din Europa Centrală și de Est, dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții.

Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții din Europa Centrală și de Est într-un cadru informal.

GENCO’93 a expus la prima editie a targului CoBuild o gama diversificata de utilaje de constructii printre care enumeram:

  • Utilaje BOMAG de mica mecanizare pentru compactarea solului si a asfaltului: maiuri compactoare; placi vibrante unidirectionale si reversibile; cilindru vibrocompactor articulat, actionat prin telecomanda radio.
  • Utilaje BOMAG destinate compacatarii si stabilizarii/reciclarii solului: cilindrii compactori de 13 si 19 tone; stabilizator/reciclator de soluri cu adancimea maxima de frezare de 600 mm.
  • Utilaje BOMAG destinate compactarii si punerii in opera a imbracamintilor rutiere (asfaltice): cilindru vibrocompactor tandem pivotant de 9.5 tone; repartizator de asfalt (finisor) cu o productivitate de 700 tone/h.
  • Utilaje PUTZMEISTER destinate pomparii mortarului si a betonului: pompa stationara cu productivitatea maxima de 21 mc/h; pompa stationara cu productivitatea maxima de 52 mc/h; autopompa beton de 42 metri cu o productivitate maxima de 160 mc/h.
  • Utilaje GEHL care pot executa operatiuni multiple in santierele de constructii, datorita posibilitatii de echipare cu o serie de atasamente in functie de specificul lucrarilor: miniincarcatoare frontale (radiale) cu o capacitate de operare de 1.261 kg. 

Sursa: Utilaje TV