GENCO’93: Soluția Perfectă pentru Compactarea Pământului

Firma GENCO’93 este un nume de încredere în industria utilajelor și echipamentelor pentru construcții, și suntem mândri să vă prezentăm gama noastră de compactoare de pământ de cea mai înaltă calitate. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, am devenit lideri în furnizarea de utilaje de top pentru cei care construiesc viitorul. Compactarea pământului este o parte crucială a oricărui proiect de construcție, și suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru această activitate esențială.

Calitate Superioară, Performanță Remarcabilă

La GENCO’93, punem accent pe calitatea produselor noastre. Compactoarele de pământ pe care le oferim sunt fabricate de branduri de renume precum Bomag, și oferă performanțe remarcabile în procesul de compactare. Cu modele variate pentru a se potrivi nevoilor diverse ale clienților noștri, suntem siguri că veți găsi utilajul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

Iată câteva din modelele noastre de compactoare de pământ:

  • Placa Vibrantă Unidirecțională Bomag BP 12/50 A – Cu o greutate de 82 kg, acest compactor este o alegere excelentă pentru lucrările de compactare mai mici. La un preț competitiv de 1950 EURO, vă veți bucura de un raport calitate-preț excelent.
  • Placa Vibrantă Reversibilă Bomag BPR 25/50 – Cu o greutate de 140 kg, acest model oferă versatilitate și performanță. La un preț de 4350 EURO, este un partener de încredere pentru compactarea eficientă a pământului.
  • Placa Vibrantă Reversibilă Bomag BPR 35/60 – Cu o greutate de 205 kg, acesta placa este perfecta pentru proiectele mai ample. La un preț de 5100 EURO, veți avea în mână o unealtă puternică pentru compactarea pământului în mod eficient.

Mai Mult Decât O Simplă Vânzare

La GENCO’93, suntem dedicați nu doar furnizării de utilaje de cea mai înaltă calitate, ci și oferirii unui serviciu complet. Oferim servicii de reparații și mentenanță la toate locațiile noastre, astfel încât să vă puteți păstra utilajele în cea mai bună formă și să vă asigurați că acestea funcționează eficient pe parcursul întregului proiect.

Contactați-ne Acum!

Indiferent dacă sunteți implicat în construcția de drumuri, fundații sau în orice alt proiect care necesită compactarea pământului, GENCO’93 este partenerul de încredere pe care îl căutați. Cu locații în București, Bolintin Deal, Dumbrăveni, Timișoara și Iași, suntem aici pentru a vă susține.

Pentru mai multe informații, contactați-ne la adresa de e-mail office@genco93.ro sau la numerele de telefon/fax +40 216670298, +40 216670299. Echipa noastră experimentată este pregătită să vă ajute să găsiți soluția de compactare a pământului care vă corespunde.

Cu GENCO’93, veți avea la dispoziție utilaje de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră se desfășoară cu succes și eficiență. Cu noi, construcția devine mai ușoară!