GENCO’93 – Partenerul Tău de Încredere pentru Compactoare de Asfalt de Top

Când vine vorba despre construcția și întreținerea drumurilor și a suprafețelor asfaltate, alegerea celor mai bune utilaje și echipamente este esențială. GENCO’93, cu o experiență solidă de peste două decenii în domeniul utilajelor pentru construcții, este partenerul tău de încredere în ceea ce privește compactoarele de asfalt de cea mai înaltă calitate.

Calitate Superioară și Variație de Opțiuni

GENCO’93 vă pune la dispoziție o gamă largă de compactoare de asfalt, proiectate pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în proiectele dvs. de construcție și întreținere rutieră. Fie că aveți nevoie de un compactor de dimensiuni reduse și ușor manevrabil sau de unul mai mare și mai puternic, avem o soluție pentru fiecare necesitate.

Compactoare de Asfalt Bomag – Performanță și Durabilitate

În stocul nostru, veți găsi compactoare de asfalt de la branduri de top, cum ar fi Bomag. Compactoarele Bomag sunt cunoscute pentru performanța lor excelentă și durabilitatea lor în fața condițiilor de lucru dure. De exemplu, avem disponibile:

  • Placa Vibranta Unidirectionala Bomag BP 12/50 A – Ideală pentru proiectele mici și medii. Cu o greutate de 82 kg, această compactoare asigură o compactare eficientă și este disponibilă la un preț competitiv de 1950 EURO.
  • Placa Vibranta Reversibila Bomag BPR 25/50 – Cu o greutate de 140 kg, acest compactor oferă o compactare de înaltă calitate și poate fi folosit într-o varietate de aplicații. Prețul său este de 4350 EURO.
  • Placa Vibranta Reversibila BPR 35/60 – Pentru proiectele mai ample, această compactoare de 205 kg asigură o compactare rapidă și eficientă a asfaltului. Cu un preț de 5100 EURO, obțineți o mașină puternică și fiabilă.

Servicii Complete de Asistență Tehnică

GENCO’93 nu oferă doar utilaje de înaltă calitate, ci și servicii complete de asistență tehnică. Cu puncte de service în mai multe locații, inclusiv București, Timișoara, Iași, Sibiu și Giurgiu, suntem mereu la dispoziția dvs. pentru reparații și mentenanță.

Contactați-ne

Dacă sunteți în căutarea de maiuri compactoare de încredere și profesionale pentru proiectele dvs. de construcție, nu ezitați să ne contactați pentru a discuta opțiunile disponibile și pentru a primi oferte personalizate. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție și vă poate ghida în alegerea echipamentului potrivit pentru nevoile dvs.

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată, ne puteți contacta la:

  • Sediu Social: Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 121, Sector 1, București
  • Adresă de e-mail: office@genco93.ro
  • Număr de telefon/Fax: +40 216670298, +40 216670299

GENCO’93 – Construim Împreună Căi de Succes!