GENCO’93: Partenerul Ideal pentru Soluții de Compactare Asfalt

Firma GENCO’93, cu o experiență de peste două decenii în domeniul utilajelor pentru construcții, se evidențiază drept un lider de încredere în furnizarea de echipamente de cea mai înaltă calitate. Cu o gamă variată de utilaje și accesorii, GENCO’93 s-a impus ca un partener de încredere pentru companiile din industria construcțiilor din România. În special, compania se remarcă prin oferta sa de compactoare asfalt, contribuind la progresul proiectelor de construcții din întreaga țară.

Ce Face GENCO’93 pentru Compactarea Asfaltului?

Compactarea asfaltului este o parte esențială a oricărui proiect de construcție de drumuri și autostrăzi. O compactare corectă asigură siguranța și durabilitatea suprafeței asfaltice, contribuind la prevenirea deteriorărilor cauzate de traficul intens și de schimbările climatice. În acest context, GENCO’93 oferă o gamă impresionantă de compactoare asfalt de la producătorul de top, BOMAG.

De ce BOMAG?

BOMAG este un nume bine cunoscut în industria construcțiilor pentru produsele sale de înaltă calitate și tehnologia de vârf. Ca cel mai important producător de utilaje pentru compactarea solului și asfaltului, BOMAG se bucură de o reputație solidă în întreaga lume.

Gama de Compactoare Asfalt BOMAG

GENCO’93 oferă compactoare asfalt BOMAG pentru toate tipurile de proiecte. Fie că este vorba de construcția unei autostrăzi, a unui aeroport sau a unui drum local, puteți găsi aici compactoare care să se potrivească nevoilor dvs. Cu o gamă variată de modele, de la compactoare vibrante reversibile la compactoare tandem și compactoare monocilindrice, GENCO’93 vă ajută să alegeți echipamentul potrivit pentru proiectul dvs. specific.

De ce să alegeți GENCO’93 pentru Compactoarele Asfalt BOMAG?

 1. Experiență: Cu peste două decenii de experiență, GENCO’93 are cunoștințe profunde în domeniul utilajelor pentru construcții.
 2. Gama Variată: Oferim o gamă variată de compactoare asfalt BOMAG pentru a vă satisface toate cerințele de compactare.
 3. Calitate Garantată: Compactoarele BOMAG sunt sinonimul calității și durabilității.
 4. Echipa de Service: GENCO’93 nu se oprește doar la vânzarea utilajelor. Oferim și servicii de service și piese de schimb pentru a vă ajuta să mențineți echipamentul în stare optimă.
 5. Reputație Solidă: Suntem parteneri de încredere pentru companiile din industria construcțiilor din România și ne mândrim cu relațiile noastre solide cu clienții noștri.

Compactarea asfaltului este o etapă critică în orice proiect de construcție de drumuri și autostrăzi. Cu gama noastră de compactoare asfalt BOMAG și experiența noastră vastă în domeniul utilajelor pentru construcții, GENCO’93 este alegerea evidentă pentru partenerul dvs. în această direcție.

Date de Contact GENCO’93:

 • ADRESĂ SEDIU SOCIAL: Bulevardul Bucurestii Noi 121, Sector 1
 • ADRESĂ SERVICE TIMIȘOARA: Strada Stan Vidrighin 18
 • ADRESĂ SERVICE SIBIU: Localitatea Dumbraveni, Judetul Sibiu, Strada Garii nr. FN (DN 14, KM73)
 • ADRESĂ SERVICE GIURGIU: Localitatea Bolintin Deal, Strada Ithaca 2 (KM 23 – A1 Bucuresti-Pitesti)
 • ADRESĂ SERVICE IASI: Soseaua Pacurari 151
 • ADRESĂ DE EMAIL: office@genco93.ro
 • NUMERE DE TELEFON: Regăsiți pe site-ul firmei genco93.ro, numerele de telefon organizate pe Sectorul Administrativ, Sectorul de Vânzări și Sectorul de Service și Piese de Schimb.

Contactați-ne astăzi și descoperiți cum putem contribui la succesul proiectului dvs. de construcție!