GENCO’93 – Partenerul de Încredere pentru Compactarea Terenurilor și Asfaltului

GENCO’93 – O Istorie de Experiență și Performanță

Cu o istorie solidă în industria utilajelor și echipamentelor pentru construcții, GENCO’93 a fost înființată în anul 1993 și s-a impus rapid ca o prezență de încredere în ceea ce privește vânzarea, reparația și mentenanța echipamentelor de construcții. Cu sediul central în București, GENCO’93 și-a extins rapid rețeaua de locații în diferite orașe din România, inclusiv Bolintin Deal, Dumbrăveni în Transilvania, Timișoara și Iași. În aceste locații, compania oferă servicii complete de vânzare, reparații și mentenanță pentru o gamă variată de utilaje și echipamente.

Echipamente de Compactare de Înaltă Calitate

GENCO’93 se evidențiază prin parteneriate solide cu producători de renume din industria utilajelor pentru construcții, inclusiv Putzmeister Group, Liebherr Mischtechnik, Bomag, Gehl, Epiroc și Dynajet. Cu o gamă diversificată de utilaje, compania se specializează în echipamente de compactare de înaltă calitate, esențiale pentru succesul proiectelor de construcție.

  1. Cilindri Compactori Bomag: Pentru compactarea eficientă a asfaltului și terenurilor, GENCO’93 oferă o gamă variată de cilindri compactori Bomag cu capacități variate. Printre acestea se numără modelul BP 12/50 A, cu o greutate de 82 kg, disponibil la prețul de 1950 EURO, și modelul BPR 25/50, cu o greutate de 140 kg, la prețul de 4350 EURO. Aceste utilaje de înaltă performanță sunt ideale pentru orice proiect de construcție.
  2. MAI Compactor Bomag: Echipamentele MAI Compactor Bomag sunt recunoscute pentru rezistența și eficiența lor în compactarea solului. GENCO’93 oferă o varietate de modele MAI Compactor Bomag, adaptate cerințelor specifice ale proiectului tău. Experiența lor în acest domeniu face din GENCO’93 un partener de încredere pentru orice proiect de terasament sau construcție.
  3. Compactor Asfalt Bomag: Pentru lucrările de asfaltare de înaltă calitate, GENCO’93 pune la dispoziție compactoare de asfalt Bomag, inclusiv modelul BPR 35/60, cu o greutate de 205 kg, la prețul de 5100 EURO. Aceste utilaje garantează o suprafață de asfalt uniformă și durabilă.
  4. Compactor Pământ Bomag: Pentru construcții pe terenuri naturale, echipamentele de compactare a pământului Bomag oferite de GENCO’93 sunt ideale. Aceste compactoare sunt proiectate pentru a asigura un teren solid și stabil pentru proiectele tale de construcție.

Utilaje Second Hand de Încredere

În plus față de utilajele noi, GENCO’93 oferă și opțiuni de utilaje second hand de încredere. Acestea pot fi o soluție economică pentru proiectele tale de construcție. Compania dispune de autopompe de beton Putzmeister de diverse capacități, inclusiv modele precum BSF 20-4.09H și BSF 38-5.17iLS, oferind oportunități excelente de economisire fără a compromite calitatea.

Servicii Complete de Suport și Mentenanță

GENCO’93 nu se limitează doar la furnizarea de echipamente de înaltă calitate, ci oferă și servicii complete de suport și mentenanță pentru a asigura că utilajele tale rămân în stare perfectă de funcționare pe durata întregului proiect. Cu centre de service în Timișoara, Sibiu, Giurgiu și Iași, firma este întotdeauna la dispoziție pentru a furniza asistență rapidă și eficientă.

Contact și Informații Adiționale

Sediul social al GENCO’93 se află pe Bulevardul Bucureștii Noi numărul 121, Sector 1, București. Pentru a lua legătura cu echipa lor, poți să îi contactezi prin email la office@genco93.ro sau la numerele de telefon/fax: +40 216670298 și +40 216670299.

Cu o experiență vastă, parteneriate solide cu producători de top și o gamă variată de echipamente de compactare de înaltă calitate, GENCO’93 este partenerul ideal pentru orice proiect de construcție sau terasament. Cu angajamentul lor constant față de calitate și serviciu, compania îți stă alături pentru a te ajuta să atingi succesul în proiectele tale de construcție.