GENCO’93: Experiență și calitate în furnizarea de utilaje și echipamente pentru construcții

Cu o prezență solidă pe piața echipamentelor pentru construcții încă din 1993, Genco’93 s-a impus ca un furnizor de încredere pentru industria construcțiilor din România. Cu sediul social în București, sectorul 1, Bulevardul Bucurestii Noi 121, Genco’93 este dedicat oferirii de soluții profesionale și echipamente de înaltă calitate pentru companiile de construcții din întreaga țară.

Servicii și Produse

Genco’93 se remarcă prin gama sa variată de utilaje și echipamente pentru construcții, care acoperă o gamă largă de nevoi și cerințe ale industriei. Acestea includ:

  • Mașini de construcții: Genco’93 oferă o gamă extinsă de mașini de construcții, de la miniîncărcătoare frontale, echipamente pentru demolare si reciclare, pompe de curațare de înalată presiune, pompe de betoane stationare, transoportoare de betoane si autopompe de betoane pentru punerea in opera a materialelor de construcții (beton, mortar, șapă), pâna la mașini și utilaje pentru compactarea pământurilor, materialelor granulare, îmbrăcaminților de mixturi asfaltice precum și a deșeurilor din depozitele ecologice. Toate echipamentele și utilajele comercializate sunt selectate cu atenție pentru a satisface cerințele proiectelor de construcție, indiferent de amploarea acestora.
  • Service și asistență tehnică: Genco’93 nu se limitează doar la vânzarea de echipamente, ci oferă și servicii de mentenanță, post vanzare și asistență tehnică de încredere. Cu o echipă de profesioniști experimentați, sunteți asigurat că echipamentele dvs. vor fi întreținute în mod corespunzător pentru a vă maximiza eficiența și durata de viață.

Contactați Genco’93

Dacă sunteți în căutarea de echipamente de construcții de înaltă tehnologie și de servicii profesionale, Genco’93 este alegerea potrivită. Puteți contacta echipa de vanzari echipamente si utilaje si echipa de vanzari piese de schimb sau prin e-mail la adresa office@genco93.ro. Echipa Genco’93 vă va ajuta să găsiți soluțiile potrivite pentru nevoile dvs. specifice de construcții.

Genco’93 rămâne dedicat furnizării de echipamente și servicii de cea mai înaltă calitate pentru industria construcțiilor din România, și a devenit o alegere de încredere pentru clienții săi de-a lungul anilor.