GENCO’93: Alegerea înțeleaptă pentru Compactoare de Pământ de Încredere

Cu o prezență solidă pe piața utilajelor pentru construcții timp de peste două decenii, GENCO’93 se impune drept un partener de încredere pentru companiile din industria construcțiilor din România. Firma se remarcă printr-o gamă variată de utilaje și accesorii, cu un accent deosebit pe compactoarele de pământ, furnizând echipamente de înaltă calitate care contribuie la succesul proiectelor de construcții pe întreg teritoriul țării.

Importanța Compactoarelor de Pământ

Compactarea corectă a terenului este o etapă esențială în orice proiect de construcție, de la fundații la drumuri și șantiere industriale. Compactoarele de pământ joacă un rol crucial în acest proces, asigurând o bază solidă și durabilă pentru construcții. Pentru a satisface această nevoie, GENCO’93 oferă o gamă impresionantă de compactoare de pământ, furnizate de producători de top din industrie.

Calitate Garantată cu Compactoarele BOMAG

Cu o reputație solidă în industria construcțiilor, BOMAG este un producător de top de utilaje de compactare. Prin parteneriatul cu BOMAG, GENCO’93 oferă compactoare de pământ de cea mai înaltă calitate, asigurând rezultate excelente în proiectele de construcții.

Gama Variată de Compactoare de Pământ BOMAG

GENCO’93 dispune de o gamă diversificată de compactoare de pământ BOMAG, potrivite pentru diverse tipuri de teren și dimensiuni de proiecte. De la compactoare vibrante reversibile pentru șantiere mai mici la compactoare tandem și compactoare monocilindrice pentru proiecte de amploare, veți găsi echipamentul potrivit pentru nevoile dvs. specifice.

De ce să alegeți GENCO’93 pentru Compactoarele de Pământ BOMAG?

 1. Experiență: Cu o experiență vastă în domeniul utilajelor pentru construcții, GENCO’93 vă poate oferi soluții personalizate.
 2. Gama Variată: Oferim o gamă variată de compactoare de pământ pentru a corespunde oricărei cerințe.
 3. Calitate Garantată: Compactoarele BOMAG sunt recunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor de top.
 4. Echipa de Service: GENCO’93 nu se limitează doar la vânzarea de utilaje; oferim și servicii de service și piese de schimb pentru a vă menține echipamentul în stare optimă.
 5. Reputație Solidă: Suntem parteneri de încredere pentru companiile din industria construcțiilor din România, iar relațiile noastre cu clienții sunt solide și durabile.

Compactoarele de pământ joacă un rol vital în calitatea proiectelor de construcții. Cu gama noastră de compactoare de pământ BOMAG și experiența noastră vastă în domeniul utilajelor pentru construcții, GENCO’93 este alegerea evidentă pentru a vă ajuta să realizați proiectele de construcții cu succes.

Date de Contact GENCO’93:

 • ADRESĂ SEDIU SOCIAL: Bulevardul Bucurestii Noi 121, Sector 1
 • ADRESĂ SERVICE TIMIȘOARA: Strada Stan Vidrighin 18
 • ADRESĂ SERVICE SIBIU: Localitatea Dumbraveni, Judetul Sibiu, Strada Garii nr. FN (DN 14, KM73)
 • ADRESĂ SERVICE GIURGIU: Localitatea Bolintin Deal, Strada Ithaca 2 (KM 23 – A1 Bucuresti-Pitesti)
 • ADRESĂ SERVICE IASI: Soseaua Pacurari 151
 • ADRESĂ DE EMAIL: office@genco93.ro
 • NUMERE DE TELEFON: Regăsiți pe site-ul firmei genco93.ro, numerele de telefon organizate pe Sectorul Administrativ, Sectorul de Vânzări și Sectorul de Service și Piese de Schimb.

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem contribui la reușita proiectului dvs. de construcție, oferindu-vă compactoare de pământ de încredere.