Genco’93 – Specializare și experiență de peste 30 de ani

În lumea construcțiilor, un instrument esențial pentru proiectele de demolare eficiente și precise este reprezentat de cleștii demolatori. Acești giganti de oțel, capabili să spargă și să smulgă diverse materiale de construcție, precum betonul, zidurile și structurile metalice, joacă un rol crucial în transformarea peisajului urban. Și când vine vorba de clești pentru demolări, firma Genco’93 este un furnizor cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, si se remarca prin comercializarea echipamentelor Epiroc.

Istoric și reputație solidă

Firma Genco’93 a fost înființată în anul 1993, iar de atunci și-a construit o reputație solidă în comercializarea utilajelor si echipamentelor de construcții, precum și a cleștilor pentru demolări. Cu trei decenii de experiență în spate, această companie a devenit un punct de referință în industria construcțiilor din România.

Expansiune națională

Povestea de succes a Genco’93 nu s-a oprit doar la București. Cu determinare și pasiune, această companie și-a extins prezența în alte patru locații din țară. Astfel, Genco’93 este acum prezentă și în Județul Giurgiu – Bolintin Deal, Județul Sibiu – Dumbrăveni, Județul Timiș – Timișoara și în Iași. Această extindere semnificativă subliniază cererea crescută pentru utilaje și echipamente de construții, printre care se enumeră și cleștii pentru demolări.

Parteneriate de încredere cu branduri de top

Un alt aspect esențial este parteneriatul strâns cu producătorul Epiroc, pe segmentul echipamentelor de demolare și reciclare, unde se evidențiază cleștii pentru demolări. Acest parteneriat permite firmei să ofere clienților săi clești demolatori de cea mai înaltă calitate, cu performanțe impresionante și durabilitate extinsă.

Versatilitate și siguranță

Cleștii demolatori Epiroc, comercializați de Genco’93 nu sunt doar puternici, ci și versatili și atent concepuți. Acești clești asigură o experiență de lucru confortabilă și, mai important, sigură. Siguranța în construcții este un aspect critic, iar Genco’93 pune accent pe furnizarea de echipamente și instrumente care respectă cele mai înalte standarde de siguranță.

În concluzie, Genco’93 reprezintă un nume de încredere în lumea cleștilor pentru demolări (Epiroc) din România. Cu o experiență vastă, o prezență națională în creștere și parteneriate cu branduri de top, această companie este gata să ofere soluții profesionale pentru proiectele de construcție care necesită demolări precise, eficiente și sigure.