Genco’93: Experiență și servicii de calitate

Firma Genco’93, fondată în 1993 de către un grup de ingineri pasionați, a devenit un nume de încredere în industria echipamentelor pentru construcții din România. Cu o prezență solidă în piață timp de peste 28 de ani și o rețea de cinci locații în țară (Judetul București, Judetul Girugiu-Bolintin Deal,Judetul Sibiu – Dumbrăveni,Judetul Timis- Timișoara și Iași),

Experiență îndelungată:

Cu aproape trei decenii de experiență, Genco’93 a crescut și s-a dezvoltat constant pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale industriei de construcții. De la începuturile sale, compania și-a asumat misiunea de a furniza utilaje și echipamente de cea mai înaltă calitate, adaptate pentru a face față celor mai exigente proiecte de construcții.

Prezență la nivel național:

Cu cinci locații în țară, Genco’93 este mereu la îndemâna clienților săi din întreaga România. Cu sediul central în București, compania este localizată pe Bulevardul Bucurestii Noi 121, Sector 1. Aceasta este doar una dintre cele cinci locații din țară, asigurând astfel accesul facil al clienților la produse și servicii de înaltă calitate.

Servicii de Calitate:

Una dintre caracteristicile distinctive ale Genco 93 este angajamentul său față de servicii de calitate superioară. Compania nu se limitează doar la comercializarea de utilaje și echipamente de încredere, ci oferă și servicii de diagnosticare și înlocuire a pieselor defecte. Această abordare vine în întâmpinarea nevoilor clienților și asigură funcționalitatea optimă a utilajelor pe parcursul proiectelor lor de construcții.

Parteneriate de Prestigiu:

Genco’93 a stabilit parteneriate solide cu unele dintre cele mai renumite firme din industrie, precum Liebherr, Putzmeister, Bomag , Gehl, Epiroc, Dynajet. Acest lucru reprezintă un alt indicator al angajamentului său față de calitate și fiabilitate.

În concluzie, Genco’93 este o companie cu o prezență semnificativă pe piața echipamentelor pentru construcții din România. Cu o experiență vastă, o rețea extinsă de locații și un angajament profund față de servicii de calitate, aceasta este alegerea perfectă pentru clienții din industria construcțiilor. Cu Genco’93, aveți garanția că veți obține echipamente de încredere și servicii de top pentru toate proiectele dvs. de construcții.