Firma GENCO’93: Partenerul de Încredere pentru Cilindri Compactori

Industria construcțiilor a evoluat semnificativ în ultimii ani, iar fiecare proiect de construcție necesită utilaje și echipamente de calitate pentru a asigura succesul și durabilitatea sa. Printre aceste utilaje esențiale se numără cilindrii compactori, care joacă un rol crucial în stabilirea fundațiilor solide și a suprafețelor bine compactate. În acest context, firma GENCO’93 se distinge ca un partener de încredere pentru clienții din industria construcțiilor, oferind o gamă variată de cilindri compactori și servicii conexe de cea mai înaltă calitate.

O privire asupra GENCO’93

Fondată în anul 1993, GENCO’93 a devenit un nume de referință în domeniul utilajelor și echipamentelor pentru construcții. Cu sediul său în București, GENCO’93 s-a extins rapid, deschizând sucursale și locații de service în diverse regiuni, precum Bolintin Deal, Dumbrăveni (Transilvania), Timișoara și Iași. Cu o prezență extinsă la nivel național, firma GENCO’93 servește clienți din întreaga Românie, oferind o gamă completă de servicii, de la vânzarea de utilaje la reparații și mentenanță.

Cilindri Compactori de la GENCO’93

Cilindrii compactori reprezintă o componentă esențială în construcția modernă, ajutând la compactarea solului și a materialelor de construcție pentru a crea fundații stabile și suprafețe uniforme. GENCO’93 a dezvoltat parteneriate solide cu unele dintre cele mai prestigioase companii producătoare de utilaje, oferind clienților săi acces la o gamă variată de cilindri compactori de înaltă performanță.

Un exemplu notabil este gama de cilindri compactori Bomag, care cuprinde opțiuni pentru diverse aplicații și necesități. Printre acestea se numără:

  1. Placă Vibrantă Unidirecțională Bomag BP 12/50 A (82 kg): Acest cilindru compact oferă o soluție excelentă pentru compactarea eficientă a solurilor și a altor materiale de construcție. Cu o greutate de 82 kg, este ușor de manevrat și oferă o compactare uniformă, contribuind la crearea unor fundații solide.
  2. Placă Vibrantă Reversibilă Bomag BPR 25/50 (140 kg): Cilindrul reversibil Bomag BPR 25/50 este o alegere excelentă pentru proiectele care necesită o compactare mai puternică. Cu o greutate de 140 kg și capacitatea de a se deplasa în ambele direcții, acest cilindru oferă versatilitate și eficiență în proiectele de construcție.
  3. Placă Vibrantă Reversibilă Bomag BPR 35/60 (205 kg): Pentru proiecte mai ample și mai exigente, acest cilindru reversibil cu o greutate de 205 kg este soluția perfectă. Capacitatea sa de a compacta solul în ambele direcții asigură o eficiență maximă.

Expertiză în Servicii

GENCO’93 nu se oprește doar la furnizarea de utilaje de înaltă calitate. Compania dispune de echipe de specialiști bine instruiți și experimentați, gata să ofere servicii de reparații și mentenanță pentru cilindrii compactori și alte utilaje. Cu locații de service în Timișoara, Sibiu, Giurgiu și Iași, clienții pot beneficia de intervenții rapide și profesioniste pentru a menține utilajele în stare optimă de funcționare.

Opțiuni Suplimentare

Pe lângă cilindrii compactori, GENCO’93 oferă și alte utilaje și echipamente pentru construcții, inclusiv utilaje pentru beton, terasament și asfalt, precum și soluții pentru depozitarea ecologică a deșeurilor. Firma furnizează, de asemenea, utilaje second-hand de încredere, cum ar fi autopompele de beton Putzmeister BSF 20-4.09H și BSF 38-5.17iLS.

Contactați GENCO’93

Indiferent de tipul de proiect de construcție, GENCO’93 se află la dispoziția dvs. pentru a vă oferi soluții de calitate și suport profesional. Pentru mai multe informații, puteți să-i contactați prin:

  • Adresă de email: office@genco93.ro.
  • Numere de telefon/Fax: +40 216670298, +40 216670299.

Cu o echipă dedicată și o gamă variată de utilaje de încredere, GENCO’93 este partenerul de încredere pentru cilindrii compactori și alte echipamente esențiale în industria construcțiilor. Cu experiența sa vastă și expertiza în domeniu, GENCO’93 vă poate ajuta să transformați orice proiect de construcție într-o reușită durabilă.