Descoperă Performanța cu Cilindrii Compactori de la GENCO’93

Firma GENCO’93 este un nume de referință în industria utilajelor și echipamentelor pentru construcții în România. Cu o experiență bogată de peste două decenii, ne-am dedicat oferirii de soluții de înaltă calitate pentru clienții noștri din întreaga țară. Unul dintre produsele noastre de top sunt cilindrii compactori de încredere, meniți să facă orice proiect de construcție să prospere.

Performanță la Superlativ

GENCO’93 vă aduce cea mai recentă tehnologie în domeniul cilindrilor compactori. Cu parteneriate solide cu producători precum Putzmeister, Liebherr Mischtechnik, Bomag, Gehl, Epiroc și Dynajet, suntem capabili să vă oferim cele mai performante și fiabile echipamente de compactare disponibile pe piață. Indiferent de dimensiunea proiectului dvs., suntem gata să vă punem la dispoziție cilindri compactori care să facă diferența.

Diverse Opțiuni pentru Toate Nevoile

În stocul nostru, veți găsi o gamă variată de cilindri compactori, de la plăci vibrante unidirecționale ușoare, cum ar fi Bomag BP 12/50 A, la plăci vibrante reversibile și mai grele, cum ar fi Bomag BPR 25/50 și BPR 35/60. Avem soluții pentru orice tip de teren și cerințe de compactare.

Cilindri Compactori Second Hand

Dacă sunteți în căutarea de opțiuni mai accesibile, oferim și cilindri compactori second-hand de încredere, precum Autopompa de beton Putzmeister BSF 20-4.09H și Autopompa de beton Putzmeister BSF 38-5.17iLS.

Rețea Națională de Service

Calitatea nu se oprește la produsele noastre. Firma noastră oferă, de asemenea, servicii de reparatii si mentenanta în cinci dintre cele mai importante orașe din România: București, Bolintin Deal, Dumbrăveni, Timișoara și Iași. Suntem aici pentru a vă asigura că utilajele dvs. funcționează întotdeauna în cea mai bună stare posibilă.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații, oferte personalizate sau întrebări legate de produsele noastre, nu ezitați să ne contactați:

  • Sediu Social: Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 121, Sector 1, București
  • Adresă de e-mail: office@genco93.ro
  • Număr de telefon/Fax: +40 216670298, +40 216670299

Echipa noastră de profesioniști este aici pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită pentru proiectul dvs. GENCO’93 – Performanță și Calitate pentru Construcții de Excepție.