Cele doua noi filiale GENCO’93: Dumbraveni (SB) – Zona Ardeal si Muntenia (GR) – Zona de SUD

Filiala Ardeal - Dumbraveni (Sibiu)

In anul 2021 GENCO’93 a extins acoperirea nationala cu doua noi filiale.
Rolul acestora este de a acoperii mai bine necesitatiile clientiilor din zona Ardeal si din zona de Sud a tarii.
Filiala Ardeal: este situata in Localitatea Dumbraveni, Judetul Sibiu pe Strada Garii nr. FN (DN 14, KM73) CP: 555500 si are o suprafata utila de aproximativ 600 mp, gandita sa acopere toate necesitatiile zonei si provocariile tehnice identificate.

Investiile nu s-au oprit doar in partea de hala service si birouri si au fost facute si in resursa umana, astfel incat cei cinci tehnicieni service pe care ii avem la filiala Dumbraveni sa poata intervenii la toata gama de utilaje comercilizata.

Filiala Muntenia - Bolintin Deal (Giurgiu)

Este situata in Localitatea Bolintin Deal, Strada Ithaca nr. 2 (KM 23 – A1 Bucuresti-Pitesti), CP:087015 si are o suprafata utila de aproximativ 500 mp. Investitiile au fost considerabile pentru a putea ingloba un service modern, un spatiu generos de stocare/prezentare masini de constructii noi si utilaje specifice, cat si posibilitatea de a face demonstratii pentru utilajele noi sau pentru cele aflate in service pentru interventii tehnice. Resursa umana este alcatuita din 10 tehnicieni service, impartiti in 3 echipe specializate. Acestea sunt coordonate de Directorul Tehnic pentru solutionarea cat mai rapida a problemelor/provocariilor aparute pe teren sau in service-ul local din Bolintin Deal (GR).